Skoči na sadržaj

O nama

Detaljna i stručna dezinsekcija kuhinjskih i garderobnih moljaca od strane iskusnih i obrazovanih,sertifikovanih ddd tehnologa i biologa sa izdavanjem pismene garancije i računa.Regulacija moljaca u kuhinji,garderobi,ormanima,tepihu,parketu,zidovima i nameštaju sa maksimalnim radnim učinkom i najozbiljnim pristupom poslu od strane školovanih i sertifikovanih ddd tehnologa sa minimum 5+ godina radnog iskustva u svojoj delatnosti.Preko 7000+ Klijenata u zadnjih 12+ godina rada su garancija kvaliteta naših usluga i naše hemijske formule preparata sa kojima radimo.

Dezinsekcija i specijalističko čišćenje stanova,kuća i lokala od moljaca u ormanima,kuhinji,tepihu,nameštaju u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Stručne konsultacije i detaljan ddd sanitarni inženjering većih objekata,fabrika,hotela,hostela,apartmana.Sertifikovani preparati produženog dejstva koji ne ostavljaju fleke,ne menjaju boju zidova i tkanina a regulišu sve od moljaca u prvih 24 sata po primeni.Izvršenje od strane edukovanog radnog osoblja.Garancija,tržišne cene i najozbiljniji pristup poslu su prvi razlog zbog čega nam je preko 7000+ Klijenata do sada u prethodnih 12 godina rada poklonilo poverenje.

O nama

Sajt DezinsekcijaMoljci.com namenjen prezentaciji naših usluga specijalističke dezinsekcije i regulacije moljaca u ormanima,garderobi,kuhinji,stvarima,tepihu i parketu u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DezinsekcijaMoljci.com 061-309-23-36   Dezinsekcija i specijalističko čišćenje stanova,kuća i lokala od moljaca u ormanima,kuhinji,tepihu,nameštaju u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Stručne konsultacije i detaljan… Pročitaj više »O nama

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button